Monday, March 18, 2013

Dia bayar tunai

Recently I started watching Korean dramas *insert heart eyes emoticon* and Running Man. *insert ketawa mcm syaiton emoticon*

Best hoi.

I am going to start watching Japanese dramas soon. I need recommendations. Aku ada satu tukang rekemen bertauliah skrg. Kekeke.

I once said to Nadiah Zawani, exactly this "tak bernapsu aku tengok mata2 sepet ni weh" when she told me "pegi la tengok citer Korea wey". Lebih kurang mcm tu lah bunyi nya. Maapkan aku, Nadiah.

Ha tengok sekarang, apa sudah jadi? Dapat bayaran tunai.

Maka, jangan lah kata org suka tengok itu dan ini. Selagi bukan citer tak elok yg gitu2 tu :B

Sekian.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

Almiraz said...

selama ni u tak tengok ke?...my fav yang jepun punya is beautiful life...oldie la jugak...heheh...korean belum layan, i lebih suka dengar bahasa jepun dari korea...

Lin Ghazale said...

Tak tengok. Jepun last tgk skolah rendah. Korea last tgk 2005. I suka Korea dr jepun. Kene cari citer best kot baru suka citer jepun