Wednesday, February 13, 2013

Enoshima Beach

It has been a month since I wrote here. My last entry was on Dec 19, 2012. And this is my first for 2013. Dulu dapat gak duit kopi sket dgn merepek2 dkt sini. Skrg, sesen takdo.

Alhamdulillah. Blog aku takde sawang2 bagai. Aku mmg jaga baik punya walaupun takde tulisan2 :B

Last week hari ulangtahun perkahwinan ke-5, aku pegi beach. Jauh perjalanan. Tapi dkt je sebenarnya tmpt tu kalau dekat Msia. Dkt sini jadi jauh. Traffic lights je ada 2-3000 batang, baru sampai destinasi.

Sebenarnya kan kitorg nak pegi aquarium tengok ikan. Tapi sampai2 je dah nak tutup T___T. Muahahaa. Takpe rileks, ada banyak lagi benda ciptaan Tuhan yg boleh ditengok. Bangun pon lewat, jangan nak salahkan aquarium tutup pukul 5.

Sejuk sikit tapi ada org surfing. Ramai.



Cari Fuji tersembunyi



It was her first time at a beach. She is 3yo dah. Kasihan.

Semua gambar adalah menggunakan aifonfaif. Ha ini issue lagi satu. Takyah lah dihuraikan di sini. Kesimpulannya aku nak beli compact camera sebijik bersempena besday ke-23 aku yg akan datang tak lama lagi.

And happy birthday to Jaja!

Ok bye

- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: