Tuesday, October 23, 2012

Tips Lipat Baju

Tak payah ada bakul. Biar je berlambak. Nanti rimas, kau lipat. But then, taktau la kot wujud orang yang tak reti2 rimas sampai baju dah boleh jadi carpet.

Sejak ada bakul dalam rumah ni, aku jadi malas gila nak lipat terutama baju budak budak sebab baju diorg la paling banyak. Sampai tahap, nak pakai baju, amik dalam bakul.

Tu je la tips nya kali ini.

Hahaha. Bye!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

Yantie Azan said...

Tips husband I..jangan beli bakul..nak beli bakul baru dia smash cakap "nanti malas lipat baju.." hahaha

Aisyuhada said...

i setuju! inilah sebabnya kat rumah i cuma ada satu bakul utk baju yg dah siap basuh. sengaja tak beli sebab kalau ada lagi banyak jawabnya keje menggali je lah bila nak cari baju. makin parah!