Tuesday, May 8, 2012

Sakura 2012

Fifi and I came here on May 1st, 2011. Memang spring. Tapi ntah lah, terlalu banyak benda nak settle, tak pegi pun tgk bunga bunga.

A year after that, kami masih di sini. Eceh. Nak gi ke mana pulak kan? Akakakaa

Dapat tengok sakura walaupun hanya kat taman kecik dkt2 dgn rumah ni. Sebab aku masih dalam confinement. Jasmine kecik lagi tak kuasa nak beriya2 sangat. Nanti diri sendiri yang susah.

Aku malas lah nak turn on laptop. Cari gambar dari DSLR. Yang dari ip4s cukup la. (mengingatkan aku, bila nak cuci gambar? Dan bila nak start snap gambar Jasmine guna camera beso? Dah 2bulan dah budak tu)









Tahun depan Jasmine dah 1yo, Semoga dapat tengok lagi. Kalau panjang umur dan tak balik Malaysia (lagi). Eh?

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

airin diana said...

fifi cute! love the last picture :)

Almiraz said...

Fifi comel!...and I lovee sakura jugak....enjoy being there!