Friday, April 27, 2012

Uolz!

Halo blog!

Aku memang mcm chipsmore. Aku masih wujud. Di twitter that is. Orang twitter dah naik bosan baca tweet aku barangkali. Huehuehue.

Aku dah habis pantang. Aku pantang 42 hari cukop! Walaupun sebenarnya mcm tak pantang pun. Dah hujung2 dah start panas, dah tak pakai la longsleeves, socks. Jangan tiru aku. Nanti korg sakit pulak. Aku sakit, biarlah. Dari aku meroyan nak adjust sana adjust sini berlengas2, anak menangis bagai. Baiklah aku takyah pakai. Tapi aku masih jaga makan. Cuma hari ini aku dah minum air sejuk peti ais. Huehuehue. Sebelum ni, air sejuk jugak. Hahaha tapi sejuk yg letak atas meja. Mmg sejuk jadinya. Jgn harap la nak dapat "room temperature" mcm Msia. Aku malas lah nak warm kan air semata nak minum. Tak koser.

Sebenarnya aku taktau nak cerita apa la. Hidup aku begini la. Untung sabut timbul, untung blabla tenggelam? Gitu ke peribahasa tu? Haha.

Semalam kami pegi amik gambar pasport Jasmine:




Ini comparison:


Orang kata ada rupa sama. Aku rasa tak sama. Abaikan rambut. Memang tak sama. Ahaha. Raut muka ye kita tgk di sini...tak sama kan?

Ok bye!

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

Madam Sooyaree said...

Sama tak serupa, hehehe.. comey aje gambar terkejut :P

Lin Ghazale said...

Hello org US. Dah lama tak pegi melawat. Di mana masaaaaaa ?

misha.w said...

nampak mcm tak berapa sama. jasmine byk ikut muka u kot?