Friday, January 20, 2012

Visitors in 7!



Kata Babycenter Apps utk 20 Jan- Start lining up helpers.



Memang sesuai sekali lah tu kerana malam tadi, aku booked all returni tickets for mak, adik+BIL. They are coming to town in 7 weeks!



Maka skrg ni, aku doa so that baby #2 ni akan keluar when they are here. But before due date please! Any day/time, during that period will be fine by me. I don't wanna be induced because of overdue, again! Kasi lah peluang utk aku sakit secara normal. Nak rasa bezanya yang selalu diceritakan orang.



Next item, visas prep.



Well, actually banyak lagi next items. Hospital bag, basuh baju baby. :p. Buat buat takde keje la kannnn.



Dah tu je. Happy Friday.


3 comments:

Chekgu Azrine said...

Selamat bersalin ye lin..semoga dipermudahkan..

Lin Ghazale said...

Chekgu Azrine, tq.

rozanna- said...

I pun tak habis basuh baju baby ngan kemas beg hospital lagi huhu. Good luck beb!