Tuesday, January 31, 2012

Rembatan dari Gotemba Premium Outlet

Korang nak tengok apa ha?
Ferragamo aku? Gucci? Prada? Yang lain aku ada. LOL. Acakodeng. Aku takde semua itu. Kau ingat YPM kasi duit sejuta ke dok sini?
Nah tengok! (aku pasti gmbar akan grainy. Malas nak buka laptop lah)

Gotemba Premium Outlet. Standard la mcm cawangan2 yang lain termasuk Johor Premium Outlet. Beza sikit2 dari segi jenama. Mesti lah tailored to locals needs and wants jugak. But almost the same.
Sudah aku katakan aku mahu pegi Gotemba sebelum bersalin.
Aku nak tengok Fuji. Tak dapat main snow takpe. Tapi nak tengok. Hahaha. Ini secondary je sebenarnya. Yang primary adalah yang di atas :p. Duh!
Tapi bak kata org Jepun sebelah meja masa makan eskrem "sebenarnya harga takde lah murah sangat, tapi sebab org dah drive jauh, beli jek laaa". Betul jugak strategi tu.

Obviously kitorg bertolak lambat. Tgk gambar atas, kul berapa dah? So tak dapat la merayap the whole outlet. Dapat pegi East or West Zone je. Lupa mana satu. Dah la aku jalan pun dah slow terkengkang2. T__T.
And aku pegi hari last Winter Sale. Sale nya bleh tahan lah. Nasib aku pregnant. Susah lah nak agak2 ukuran. Takpe kalau umur panjang, kita pegi lagi.
Ok bye!
- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: