Tuesday, January 24, 2012

Kalau la dia depan aku

Tenant aku memang macam celaka. Ikut hati aku nak tepek je muka, IC dia kat sini. Supaya takde org dlm Mesia akan bagi dia sewa apa2 rumah sekali pun. Biar dia merempat tepi jalan! See if anyone cares. Babi betol.

Anak kat asrama takde buku, rumah kat JB pun sewa tak bayar, payment pending, project pending bla bla bla. Ko ingat aku kesah? Pi mampus la. Ko igt aku takyah pakai duit? Bayar guna air kencing?

Stressed, yes I am.

And again, I have lost respect towards people with Islamic appearance. More than often, hidup diorg tak Islamic mane pun kalau rumah mcm tong sampah!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

Ain @ Mama Ardini said...

Tenant yg yg cam tak sabar2 nak masuk rumah masa ko nak sewakan dulu kan? Isk..kasi notis je beb