Thursday, January 19, 2012

2012 Birthday Wishlist

Turning 30. Perubahan angka puluh di situ :(. Takut nya.

Anyways, jarang sekali aku mengeluarkan wishlist birthday kat sini. Rasa mcm tak pernah kot. Dulu kerja, beli sendiri. Takyah nak wish wish. Skrg tak kerja, opcoz kena wish. Pedulik hape aku kannn? Lagipon wishing is free. (wishing = berangan) :p

1. A good quality watch- I love Swatch Skin. I owned two. But both died on me. Tableh resuscitate dah. Mati teros. I have been surviving without a watch since 2 years ago, if not more. Sejak tak muat jam masa pregnantkan Fifi la. Lama dah tu. Silap2 dah tak reti pakai jam :p. Aku tak pernah tak pakai jam sejak aku sekolah rendah. Darjah 4-6 gitu. Tido pon pakai jam. Kadang2 la. Punya la menepati waktu org nya hehe. Aku nak jam dari company yang buat jam. Bukan dari company berunsurkan fashion.

2- Additional makeups- ni aku nak beli sendiri. Sedang survey survey. Tapi kalau org nak beli kan, aku tadah tangan je. DM/PM me for details- penyudah ayat gaya MLM. MUAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHHAA

OK. Bye!

- Posted using BlogPress from my iPhone


1 comment:

Ana said...

turning 30 is scaryyyyy..... T____T tp takpe sebab masih nampak muda (in denial) hahahhaha

semoga apa yg di wish come true..i pun menunggu kalo2 ada org nk kasi adiah tahun ni :P