Monday, November 14, 2011

Manusia Ada Pelbagai Jenis

Terima kasih kerana membaca blog aku. Aku cuba reply tapi tak boleh. I dont know why. Kenalkan lah diri kau ye. Senang sikit nak berborak. Sebelum kau nasihat orang suruh jaga budi bahasa, adakah kau rasa kau ni dah cukup berbudi bahasa? Kenal pon tidak tiba2 nak menghaprak2 kan aku? Aku mintak maaf sekiranya aku pernah menghina kau. But I doubt it since I don't even know you. Dan sukati aku lah kau nak guna duit sendiri atau duit sesiapa pon. And sukati parents aku lah nak guna duit kasi aku ke kasi orang ke. Apa kau jeles? So this will be my last. Lepas ni, kau cakap lah sorang sorang. Aku doakan hidup kau bahagia dunia dan akhirat.

12 comments:

Kasih Kirana said...

xpyh layan lin org mcm nie..gile agaknye..dia xleh tgk org len senang kot.sbb tue ckp gtu...ape2..truskan menulis blog ok..i follow u...hhehheeh^_^

misha.w said...

apa masalah org ni lin? sakit jiwa kot?

Lin Ghazale said...

Memang malas nak layan. Ni last lah. Tak kenal la. Dia pon taknak berkenalan. Profile FB pon takleh tgk. Bior le dia.

Sakit apa pon tak tau. Mungkin sakit hati. Hahaha

Ira said...

Astaghfirullahala'zimm.. dengki campo sakit hati ke apa org ni, lin?? betul tu, jgn dilayan. kalo layan sama je taraf iq dgn mamat ni.. kesiannn, anak sapo lah ni.. haha

Lin Ghazale said...

Hahah tak tau la sapa Ira. Macamana nak tau penah terkutuk terhina dia kalau tak kenal? Kekekeke

azzamoro said...

lin org apekah ni. selamba je cakap2 mcm ni.

btw mmg takyah layan pun. ni jenis yg tak educated nak sound2 org

Miss Aai said...

Mental la org begini.takyah layan lin.org jelez je nih

Lin Ghazale said...

Azza, taktau lah dia. Mintak maap je le kalau ada kutuk dia. Siapa ponx tau masalahnya.

Umi, mcm2 org dlm dunia ni. Hati kita tak nampak. Hahah

wardah @ fie shah said...

uik, orang gini pun ada. sibuk hal rumah tangga org.

Lin Ghazale said...

Wardah, ada. ni dah terbukti. Biarlah dia nak buat ape2, asalkan dia bahagia.

___MaZuRa___ said...

dia dengki sbb bapak dia tak bg duit kat dia...hahaha....tak kan bapak u nak bg kat dia... bongok....

Lin Ghazale said...

Masoora, terbakar jiwa dia baca statement u ni..huhu