Monday, November 14, 2011

Fall 2011: Kawaguchiko.

Salam!

Finally we bought a car. From Wandy's Junior (kot). He bought a new car so old car let go lah. Ha begitu. My requirement is big boot. Aku tak suka kete comel2, kecik2, letak sikit pon dah penuh. U know how big Buzz 3 is. Itu baru stroller. Lain2?

Anyways, bersempenaan dgn itu, Wandy kata "Let's go to Kawaguchiko". Hatiku melonjak lonjak kegembiraan lah, apa lagi. Tempatnya sebenarnya dekat je. Macam Jasin-Seremban kot or lagi dekat.Tapi weekend highway Jepun ni jammed, semorang nak pegi berjalan jalan cari makan. Plus speed limit. Wandy kata "baik ikut. kang kete umur 4 hari, saman dah sebijik" 

Kitorang bertolak 1030. Dah lambat. Plannya kul 8. Heeeeeeee. So sampai lewat lah, 12.30. Kalau sampai awal, sure cerah lagi gambo2nya. Sampai2 je terus makan sebab Cik Fifi punya lampu otromen dah nyala. Kurang tenaga. As I said, dari situ boleh nampak Mt. Fuji sebenarnya. Tapi kami tak bernasib baik, tak nampak pun. Sebab kabus, nampak separuh je. Itu pon tak clear.

Dah itu je. Nah 2 keping gambar yang takde dalam Facebook. Dan sekeping yang deserve to be put on the wall hence ada di mana jua :P

DSC_0041e

DSC_0063e

DSC_0075e

More pics on Facebook.
P.S. Kenapa kalau upload ke blogger gambar jadi kabur? Ke mata aku je?

Update:

Thanks Mas! Dah guna flickr

5 comments:

mast@work said...

ko pakai flickr cantik..

Ana said...

i love those pics..tgk juta2 kali pun cantik! :D

misha.w said...

cantiknya gmbr fall lin. :)

Lin Ghazale said...

Mas, dah tukar dah. Hoyeah. Thank u!

Ana, terima kasih. Again, mari la mari, pegi berjalan. :P

Misha.w, TQ!

Yantie said...

cantiknya..teringat cerita hindustan mohabatein (betul ke aja ni?)tengok dedaun tu..