Tuesday, November 1, 2011

Beg Tangan

Bag aku hanya tinggal satuuuu je yg elok. Bag hantaran kawin dulu. Jenama X. Hahaha. Bag "Jimmy Choo" mak belikan dan "Coach" BDO mari dah rosak. Terkopek2. Tali mcm nak putus. Tak pasal2 je kena heret bag kang. So aku pun usha la LeSportSac. Pattern lama ok la harga kot. Iya. Biasa je. Bukan berjenama gah. Aku takde wang. Ngaku. Kang nak beranak tak cukup dana, kena beranak kat rumah? How now brown cow?

Usha usha online. Tunjuk la Wandy. Suh check. Aku bukan paham. Pastu aku mintak opinion "Elok yg camni ke camni? Harga lebih kurang je. Satu kecik, satu besar."

Soalan dia "Yang besar tu berapa diaper bley isi?"

Cisssss! Ini bukan diaper bag hokey?

No comments: