Friday, November 11, 2011

22 months!

She will be 22 months old tomorrow. 2 more months till the big 2. 

Perangai? Tak payah la cerita, nanti derita. Keke. Takde la. Kadang2 tak sabar dibuatnya. Bila nak besar tah? Boleh rotan. :P. At the time I am writing this, dia merengek2 ntah nak apa. Lantak dia di situ. Dia lipat carpet, pastu dia nangis sebab carpet tu gelembung2? Apekah weyyyyyyyy?

We're going jalan jalan tomorrow kalau tak hujan. Ke Kawaguchiko. Menikmati dedaun kekuningan kemerahan. Eceh. Mintak2 dah tukar kaler banyak lah. Kalau ada rezeki, tak kabus, bole nampak Fuji-san. Ini hanya plan, semuanya akan terjawab besok pagi. Hahaha. Ade ke kemungkinan duduk dalam rumah.

Oh Fifi is 22 months old and I am 22 weeks along. 18 weeks to go. *Gulp*. Telan air liur. I am not worried about the labor. Itu memang confirm sakit ah. Hanya segelintir umat yang bernasib baik je tak rasa sakit. I am worried about bila dah bawa balik rumah, handling 2 little ladies at home alone. Hoho.

By the way, I'd like to recommend an app for Apple handheld users. Ini untuk kanak2 lah. It's Wood Puzzle. Kalau dekat iPad lagi best lah. Sebab besar. Kepingan2 puzzle tu cantik je duk kat tepi tak bertindih. Kalau iPod, iPhone dia bertindih2. A bit confusing aa kot. Fifi tak minat sangat. Ade Lite version, you can download that first. Lite version ada 3 puzzle sets. Kalau nampak anak anda tekun, bleh la beli Full version. Bear in mind that your kids may not show any interest in the Full version at first. Lama lama nanti dia suka. Fifi dulu asik main Lite je. Taknak yang Full.

Ok dah tu je. Aku sakit telinga dengan budak ni semua nya salah. Dia yang tangan ade air liur, mana la touch screen tu nak respond?!!?!??! ARGHHHHHHHHHHHHHHHH!

Bye!

No comments: