Thursday, October 6, 2011

No title

Steve Jobs has passed today. Thank you for this:


1. I can be in the kitchen/bathroom in peace. Even though I am a bit worried that it has become an addiction to my daughter.
2. My family in Malaysia can see Fifi everyday. Dulu guna laptop, bila Fifi tah ke mana2 arah, payah nak alihkan laptop tersebut. Haha. But now, different problem pulak. Setiap kali sessi Facetime, dia gi bukak youtube. Maka muka dia freeze gitu je la.

And thank you for iPhones. We already have 2. And I am buying the 4S :D

So long Steve

P.S. Kahkahkahkahkah macam kenalan rapat. Poyo.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

farrah said...

kamu sudah ada 2 iphones, 1 ipad, and you're considering iphone 4S pulak?

makaihhhhhhhh pentegar apple ini.

dah lama minat ipad. tapi mcm takde reason nak beli sebab ada netbook. hmmmmmmmmmm. can you come out with a reason for me? hehehehe... or share strategy bagaimana mau explain kepada suami tentang keperluan ipad ini? oh pls keep in mind that i'm still childless here hehe...

Lin Ghazale said...

Haha takde strAtegy la arra. Just guna duit sendiri. Jgn guna duit dia. Hahaha. I try mntk tak dpt2. I kumpul duit sendiri je lahhhh.

Plus ipad besar sikit nam browse. Sedap la nak membaca dr iphone ni