Tuesday, September 6, 2011

Some people can be such a pain in the ass

I have spent thousands of ringgit on taking care of Chippy, Ben and the late Danny. Believe me, I know how those cat owners feel at this moment. If this were a case of babies being treated in such way, prolly people will react differently. Please don't simply say "org yang nangis sebab tgk kucing petknode tu over sebenarnya". If you don't give a shit about cats (and other pets) like we do, that is up to you.

TAPI TOLONG JANGAN BUAT ORANG RASA NAK TERAJANG KAU MASUK GAUNG.

Kalau kau tak faham, kau duduk diam diam. Jangan nak mengata orang yang faham. Bodoh.

Bye.

- Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

Jaja® said...

btul. beribu ringgit spent utk bela kucing kan?

vaccine, sakit anto vet, makanan, cage/carrier, litter box, balik kg anto boarding, skali skala anto grooming, senang2 je org nak bunuh kesayangan org.

Etong said...

betul. haiwan ni pun ciptaan tuhan jg. siapa kita untuk menyiksa ciptaan Nya?

paie-jer said...

kucing pun nak idup gak... makhluk Allah.. binatang kesayangan nabi pulak tu.. bising la org yg komen mcm tu.. mcm la die org tu bagus sgt.. ish geram nyer aku ngan org yg mcm nie..