Wednesday, July 20, 2011

Kawai Camp Side Picnic

It was an impromptu plan. Besok nak pegi, malam ni baru @arifahira ajak *sedih*. Kahkahkah. Takde lah, mereka pon baru je plan at the same time.

Perjalanan: Takao - Tachikawa - Ome - Kawai. Dalam 1-1.5 hours jugak perjalanan. Kitorang sampai dalam kul 12 tghari kot. Ingat kan dah lambat, takde spot nak berkelah. Tapi still ada lagi. Dah tu, ada yang lagi lambat dari kitorang. Camp side tu tutop kul 4.30, untuk mereka yang tak bermalam. Bayaran 500yen per head utk dewasa saja. Kanak-kanak adalah percuma.

Air sungai tersebut sangat sejuk. Jangan la terpedaya dengan cuaca panas. Aku tak berendam. Malas nak salin-salin. Tapi Fifi, yes. Nak betem! Tak sesabo. Sampai nak kasi makan dulu pon diluah2nya. Hamik la kau berendam 2 kali round. Setiap kali dah start menggigil, bawak naik atas, rileks2. Cue dia adalah "nak bekot!". Ha dah mintak biskut tetibe dalam air, itu menandakan something is wrong. Hahaha. Sejuk air tu, aku rendam kaki lelama pon rasa kebas. Dia pulak boleh duduk dalam air. Ya ampun.

Ini adalah pertama kali Fifi menikmati nature begini. Selalu dalam kolam renang, bath tub sahaja :P



Time off, sebab dah gigil.



The families minus Wandy
Untuk lebih banyak gambar, sila lawati Facebook aku. Hihi. Facebook yang telah lama ditinggalkan.

No comments: