Friday, June 17, 2011

Snacks

Selamat petang!
Haritu aku cakap dengan satu kawan Twitter ni, aku suka Pocky (Rocky in Malaysia) tapi tak suka biskut Ritz. 
Dia kata biskut Ritz sedap. Kalau sapu dengan peanut butter lagi sedap.
Aku cakap aku tak makan peanut butter. No, I don't.
Wandy beli biskut Ritz kelmarin, utk Fifi. Fifi suka mengunyah "kut".
Hari ini aku cuba makan biskut Ritz cicah air kopi. 
Aku habiskan satu pack kecik.
Habis lah "kut" Fifi akan dilicinkan oleh aku kalau aku malas nak buat makanan utk minum petang yang lain

Apa2 pon Pocky is the best. Yang simple punya. Aku tak suka yang extra chocolate.Yang mint punya pon sedap.

Tadi aku google, aku jumpa Pocky Men's. Ada tongkat ali barangkali? I oso dono. Tapi blom pernah jumpa. Kalau jumpa, nak suh Wandy makan. Miahahahhahaha.

Ok Bye! Selamat berhujung minggu! Kepada @arifahira, selamat datang Jepun! Hihihihihihihi.

ಌ Lin Ghazale

2 comments:

Anonymous said...

Beli pocky giant kat airport sebelom balik wehhh.banyak jualllll.aritu tak terpikir.aishhh

Lin Ghazale said...

Pocky Giant?? giant doraemon ke?