Tuesday, June 28, 2011

Fair

Live so that when your children think of fairness and integrity, they think of you - H. Jackson Brown Jr.

Just a gentle reminder for everyone including me :).

Don't speculate please. Perut aku takde pape lagi. Kalau ada, akan ku kabor2kan kepada anda semua. Huehuehue. Tapi quote itu best kan?

Tetiba plak aku jadi serius malam ni. Kahkahkah. 

Oh tadi aku buat kuih keria. Kuih nya tu OK. Cuma part sira gula tu fail. Hahaha. Tapi sedap wa cakap lu. Wandy kata, ini jenis makcik kedai tak kedekut keledek punya. Kene try lagi sekali lagi gamaknya menyira gula tu. Lepas tu aku ada soklan, nak beli agar2 kat mane kat sini? Apa nama dia in Japs/English? Sesapa tau, sila bagitau okeh?

じゃあね。

ಌ Lin Ghazale

7 comments:

Jaja® said...

aku suka skirt cam tu.

bile nak pregnant lg ni &%^$%^#$#

Lin Ghazale said...

tutu skirt. aku pn suka. fifi dah beasr baru dapat.selalu baby2 dah pakai...

ha bila nak pregnant?

Jue said...

salam
klu kt sini..selalu beli agar agar kt kedai halal..seaweed powder..atau dia tulis agar agar powder..biasanya dari indonesia..plastik warna kuning n ada gambar burung.. :)

Lin Ghazale said...

wassalam,

ooo..baticrom ada agak nya kot kan...tq!

misha.w said...

tutu skirt cute! tp quote tu mmg best. ai like! :)

Umie said...

aii loike the quote...ngeh ngeh ngeh..

tak penah lg beli agar2x kat sini sebab stok dr mesia duk ada lagi..hehe

Lin Ghazale said...

balik Msia bulan 7 ni nak bawak stock lah. Kicap bagai...Skrg pos pon dah tak boleh pos food eh? Mungkin boleh kalau pos dgn barang2 lain..haih