Monday, May 23, 2011

Resepi Orang Malas 7

Hi uols,

Hari ni nak share lagi makanan untuk orang malas yang sedang lapar atau kebuluran. Mula2 korang pegi tengok sini. Pegi cepat. Pegi. Lepas tu instead of gula, korang letakkan benda di bawah ni:
Cinnamon Sugar.
Malas tak malas lah kan, sampai nak tulis pon malas. Tapi buat apa buat kerja 2-3 kali ye tak? Refer2 link saja sudah. Kalau itu pon korang malas bukak, tak payah makan ah. Senang cerita.

BTW, nama bridge yang laki aku kata "Odaiba Bridge" tu adalah "Rainbow Bridge". Ooemjii, laki kuuuuuuuuuuu!. Bikin malu guwe. Terima kasih Naza for the correct info! Maybe jugak awak dah pegi berkali2 kot :P :P.

P.S. Bila bau cinnamon sugar ni, aku teringin Auntie's Anne pretzel. #iWant.

ಌ Lin Ghazale

No comments: