Thursday, May 5, 2011

Rawak

Tadi kami berjalan-jalan di Hachioji. Jalan-jalan, beli-beli, makan-makan, makan-makan lagi. Asik keje makan je la dok sini. Harus beli timbang ah gini.

Anyways, dalam berjalan-jalan membakar lemak-lemak di bahagian kaki, Wandy pon tunjuk bangunan di bawah ini. Untuk tatapan para pekerja HP sekalian suku. Akakakakaka.

Korang rasa-rasa kalau aku apply HP sini boleh dapat tak? Site service yg kita kerja dengan tu bukan sini ke address dia? HP Hachioji?

Dengan ini, jangan lah cakap aku duduk kampung sangat. Muehehehehehe. Hachioji dengan "kampung" aku 7 minit naik train. Tak jauh kot kan?


 Dah itu saje berkenaan itu. Skrg video plak:

video

 Bye!

ಌ Lin Ghazale

3 comments:

Anonymous said...

Apply jgn tak apply..cari encik taro yg bg hadiah pokemon tu ingat? Hihi

Mama Ardini said...

meriah betol fifi. ahaha

Lin Ghazale said...

Dia memang sentiasa meriah..keke