Tuesday, May 3, 2011

Bersiaran dari Hazama-machi

Hi uolsssssss,

Ye saya fan Hazama, sampai tinggal pon di Hazama. Muahahahahahahaha #AF9
Selamat pagi! Buat pertama kali nya kita bersiaran daripada obersi setelah beberapa tahun. Maka, ohaiyou gozaimasu!

Alhamdulillah, aku dan Fifi sudah sampai ke kampung baru kami. Fifi behaved well in the flight. Aku hanya menunjukkan taring 1 kali dengan menjentik jari dia sebab dia nak gigit stokin yang dipakai. Apakah? Perjalanan mudah. Org tolong. Kalau org tak automatic tolong, aku mintak pertolongan. Kekeke. Malu memintak tolong, susah lah perjalanan. Ye dok? Seperti mintak tolong angkat stroller dari atas conveyer bags tu. Nasib baik stroller kebetulan lalu depan mat saleh. Huhuhu. Haaa stroller tak kluar dekat pintu kapal terbang ye. Sebab anda kene naik bas nak kene building tu. Stroller kluar dengan bag sekali. Bags pon mudah, aku hanya tunggu  5 minit je semua barang dah dapat. Ok dah habis cerita. Basically semua mudah. Bagus kan? Tuhan itu Maha Penyayang.

Sooooo hari ini dan days to come, Wandy cuti. Maka, mari shopping. Barang rumah pon tak lengkap lagi. Leceh betul nak memasak. 

Akhir kata, ini utk tatapan para peminat Fifi. Peminat kauuuuuuuuuuuuuuu. #kejutanbudaya jugak ke? :P

video

Bye!

ಌ Lin Ghazale

3 comments:

Ira said...

alololo.. seronok fifi dpt jumpe papa dia eh..

Lin Ghazale said...

seronok la tunjuk skills baru. haha

zamnzara said...

fifi ke maknya???