Tuesday, May 31, 2011

Adik Visit #1

I sometime feel a bit down and sad when reading friends' tweets. Aih. The thing is I keep reading them anyway. Whose fault is that? Huehuehue. Lenkali, kalau agak2 tak membantu jiwa dan kehidupan harian tu, scroll laju2. Boleh?

On a lighter note, managed to bring sister and her fiance to Minami-osawa yesterday. They bought things, I didn't buy any. That was the worst part. Huehuehue. Tapi still seronok bila dapat bershopping (window or not) dengan satu wanita lain. Kalau dengan Wandy? Ok jugak sebenarnya. Dia ikut je aku nak pi mana pon. But, having another woman as a shopping companion is way better. Didn't snap any pictures sebab macam setiap minggu aku pi sana sejak sampai sini. Belinya tidak. My sister has some pictures kot.
 
Outlet dia biasa2 je. Lainlah mcm Woodburry 12 jam pon tak cukup gamaknya. I wanna go to the premium outlet but we need a car for that. Tunggu ada keretalah. Boleh suami? So bila? :P 

We will be in Harajuku and Shibuya today. I pray for good weather. Yesterday's was great!

Bye peeps!

ಌ Lin Ghazale

2 comments:

yonna said...

akak sedih kenapa? patut mcm tak nampak akak tweet 2-3 hari ni :( alaaaaaaa

Ira said...

Tunggu I dtg sana.. kita gi jenjalan sekali k.. ;)