Friday, April 15, 2011

Beading - Baju Kurung #2

Selamat pagi semua!

Pertama sekali, hari ini adalah public holiday di Melaka. Selamat Hari Melaka Bandaraya Bersejarah!

I am still up at 3 in the morning. Huuu. I had a good 2 hour nap yesterday afternoon. Maka, tak boleh lelap mata.

I decided to take on a small project. Project baju kurung #2. I started beading at 5.30pm and finished it at 3am. Bapak selo. I know. I am a noob. But remember, selitkan juga sessi menyusu, melayan anak nak tukar2 CD sejuta kali walaupon CD hanya ada 3 keping, bagi anak makan, cebok anak berak, anak teraburkan sebekas beads etc. Luckily, she went to bed quite early, at 10pm. Starting from 10pm, I beaded like there was no tomorrow. Only stopped once for dinner. Dannn hasilnyaaaaaaaa....Taadaaaaaa!!

Mak bangga uols. Walaupon tidaklah secantik mana tapi mak nak bangga jugak. Besok boleh lah kira jahit kainnya sebab tadi terjumpa getah pinggang. So tak payah susah2 gi beli.

Tempahan beading dibuka kepada public. Melampau. Baru jahit ghope ini dah bukak tempahan. Muahahhahahaha.

Lin Ghazale

5 comments:

Asma said...

ish, ok pe ni..cantik pe..boleh le amik tempahan raya..=)

Jaja® said...

ok pe :)
aku blaja bln depan plak. dah tua2 ni br nak blaja sume =p

Miss Aai said...

wah i pon bangga lah dgn ketabahan yu!cantik!

Mama Ardini said...

mak nak tempah! boleh nyah?

Lin Ghazale said...

@mama ardini, ha ko nak tempah apa?