Wednesday, March 9, 2011

Watch and Learn

Fifi suka tengok orang. Tengok yang beriya pulak tu. Ishk. Wandy said, Fifi inherits that from me. Yea, aku memang suka tengok orang. Tapi takde la style tengok mcm si Fifi ni. Cover la sket. I can spend time just sitting on a bench in the mall and watch people lalu lalang. Wandy cakap "Fifi ni macam mommy la. Suka tengok orang. Ni la mommy masa pregnant dulu asik tenung orang je. Fifi dah ikut dah"

Oyy, salah ke tengok orang? Tak kena bayar pon. Orang pon tengok kita jugak.

Apa2pon, Fifi has a lot to learn. Tgk la mcmana nak dia usha orang! 
Ini dari belakang. Kadang2 tu elok je parking depan orang tu, tengok je org tu tengah buat pape. Haiya.

ಌ Lin Ghazale

3 comments:

Melissa said...

hahahahaha. fifi dh bole join HP geng :p

Ana said...

Hahhaha gaya mmg obvious usha org, mommy sila ajar teknik2 yg betul kekkekek

Ira said...

haha.. comel!