Saturday, March 12, 2011

Double U, Tee...

Aku mengaku, aku memang vocal, mulut capoi, kurang hajar dan lain-lain. All in one. 

Tapi kadang-kadang orang bercakap dengan aku, tak menjaga hati langsung. Main belasah je. Haruskan aku tadah? 

Tapi kadang-kadang, orang mintak tolong, aku tolong. Lepas tu aku mintak tolong, tak dapat pertolongan. Apehal?

Tapi kadang-kadang, orang suka mengendeng. Ok fine. Aku kasi. Tapi bila aku nak mengendeng. Hapah pon tak dapat. Seriously #WTF?

Macam-macam lagilah yang buat aku aku fikir, "Why the hell did I help him/her dulu? Why? I am so stupid. I won't do it again". Tapi nanti aku akan end up buat balik benda yang sama. The cycle goes on. Infinite loop.

P.S. Ini adalah entry yang dah lama pendam. Tapi harini rasa nak publish.

ಌ Lin Ghazale

1 comment:

zamnzara said...

biasa kot benda ni berlaku. boleh ckp camni je la....semoga tuhan balas org tu di akhirat nanti. so ko pn dpt some peace of mind. sbb itu adalah definite.