Tuesday, March 8, 2011

About His Birthday

2008 - 
I couldn't remember what I gave him. I think I didn't give him anything because I was pregnant with #1 and was severely nauseous. And then to add more severity to that, I was having problem with that pregnancy. We had a miscarriage. I couldn't think straight. Hence, no present. Kesian. (;-;)

2009 - 
I bought him a pair of sunglasses. I had to use HP eye subsidy. So, kita tweaked sikit lah :P

2010- 
I wasn't working anymore. So, no money, no present. I'd like to think that giving birth to Cik Sofia Alani can be counted a present though. Aci tak? Chose to stay at home and gave up my monthly income can also be counted as a present? No? Present bercirikan serampang dua mata. Keke. I suka, u pon suka gitu. 

2011 -
I have decided what to buy for him that he'll use. Hadiah yang praktikal. At first, I didn't think of it as a hadiah pon. Tapi lama2 fikir, "Eh why notttt?". Bungkus je cantik2 nanti.

Poor Wandy. Tak dapat hadiah dari aku setiap tahun. 

But, just so you know, I love you so much that no presents in the world could top it up. :D

Those words come someone who has no income. Manusia mana yang tak suka mendapat hadiah kan? Hence, poor Wandy still...

P.S. Sedihlah pagi2 buta ni. Emosi.

ಌ Lin Ghazale

6 comments:

yonna said...

jadi housewife pun dah besar rahmat bagi dia rasanya kak :D takyah present mahal2, love note kan boleh buat? :p haha tempek je dlm wallet dia ke haha

Lin Ghazale said...

love note pon tak penah buat. akak mmg la jenis tak begitu. tak penah terpk. skrg yonna dah sebut, bole la buat.

note selalu la buat. tapi note apa kene buat. HAHAHAHAHAHAHA contoh: Beli diaper Fifi, beli sayur Fifi, Ayam dah habis.

OMG

Qas Firdaus said...

yonna - mmg besar rahmat wooo dapat jadi fulltime housewife. :)

sama la qas, not even once. sejak kapel pun tak penah bagi. pokai. sape suruh kapel dgn budak skolah. wahahah. dah kawen pun pokai lagi tak keje. paling bagus pun buat kad sendiri. sbb sedo diri tak mampu. :D

tahun ni kan, dia bagi hint iphone4. mati lahhhh~~

Lin Ghazale said...

Alang2 tu, iphone5 terus la Qas. Kluar nanti bulan 6 ni...
Kumpullah duit dari sekarang! haha

azzamoro said...

ape kata ko masakkan dia special dish yang ko tak pernah buat? gift jugakkan.. :)

Lin Ghazale said...

memasak is not my cup of tea. haha. mesti tak jadi punya. aku penah sekali try buat kek, tak jadi. lepas tu terus tak buat2 dah. kecuali kek instant dalam kotak.