Tuesday, February 8, 2011

Masalah Bubble

Tiba-tiba aku rasa aku mcm duduk dalam a bubble bernama masalah. Orang tengok ke dalam bubble dari luar, nampak aku gumbira je. Aku tengok ke luae, orang gumbira jugak. Ye, aku tak tahu masalah mereka as they don't know what my probs are. Huhu.

Banyak masalah sekarang ni. Masalah ni perkataan dahsyat, mungkin lebih sesuai kalau aku reword 'banyak halangan'. Dan tidak semua yang ingin memberi kerjasama. Probably they don't work as I do. Cara fikir dan cara kerja tidak sama. Susah la sket kan nak gerak?

Ok dah tersengguk2. Bosan la entry ni. Maap.

Bye!

-posted from iPhone-

2 comments:

zamnzara said...

Biasa ah tu. Mcm org slalu ckp. The grass is always greener on d other side. tak gitu?

aieesha.salleh said...

yup masalah bubble. kadang2 aku pun macam tu. terfikir macam mana orang tu happy ek. takde ke masalah macam aku. aku ni memang bermasalah atau orang lain pun ada masalah sama cuma derang pejam sebelah je? heheheh..