Friday, February 18, 2011

Contest Shell - Pemenang Mingguan

Yeay! Aku menang.

Agak2 la nak menipu kot wahai penipu. Takkan la sebesar2, sekaya2 Shell tu, guna handphone number je? Dan buat pengetahuan pihak yang menipu juga, aku dah berzaman2 tak hantar kot bende2 alah peraduan ni. Selalu pegi Petronas je skrg, sebab dekat.

Aku pasti ada je orang yang terpedaya.

Tolong la jangan menipu. Tak baik. Masuk neraka nanti.

Sekian terima kasih.

ಌ Lin Ghazale

4 comments:

___MaZuRa___ said...

Saya menang motor!!!

Jaja® said...

aku ingat ko menang btul2..

Lin Ghazale said...

Jaja, kau mesti terpedaya dgn tajuk entry aku kan? HAHA

Sheila said...

Bos saya ada kena jugak. dia kol balik & speaking dengan orang tu. then orang tu dengan slang indon cakap, 'cakap melayu lah..kita kan sesama melayu'..