Sunday, January 23, 2011

Lin + Fifi + Ana

Okay dari Jumaat kata nak keluar gi The Curve, nak kluar The Curve. Akhirnya tercapai juga semalam. Hihihi. Walaupon keluar kul 3 petang dah. Amik Ana, jam kat Batu Caves blabla, sampai The Curve dah kul 4 lebih kot. Lepas tu pegi makan, sebab tak sempat nak makan sebelom kluar. Fifi je dah siap makan.

Habis madu, sepah dibuang.
Mentang2 la Ana ada iPhone terbaru. Tapi sorry la iPhone terbaru pon, takde mainan Fifi :P.

Lepas makan, kita jalan-jalan mencari sesuatu untuk si kecik tu. Itu je la tujuannya aku keluar. Berjam-jam mencari. Dah tu Fifi nak berjalan pulak tuuuuuuuuuuuuuu. Hadoi. Orang dah la ramai hujung2 minggu ni. Lagi mahu berjalan. Mangsanya adalah Ana. Miahahahahaha. Layan la Ana, layannnnnn. Setelah penat berpusing2, akhirnya beli jugak dekat kedai yang pertama sekali dimasuki. Kedai/store lain tu semua nya la ade 1 pair per size. Aku takmau yang display. Siap ada yg dah kuning2, takkan nak expect customer beli kot. Tak paham ah!



Oh by the way, ini kain baju raya Fifi, nampak macam orang tua tak ha? Jawapaaa jawapaaaa jawapppp!


Akhir kata, terima kasih diucapkan kepada Ana kerana sudi keluar dengan kami. Terima kasih kepada Arif sebab benarkan Ana keluar. Terima kaseyyyyyyyyyyy.

Ok babai!

P.S. Dah tak seperais dah baju kurung raya Fifi. Tapi tempat raya mungkin akan seperais! Wahahaha. Mungkin mungkin.

ಌ Lin Ghazale

2 comments:

Mama Ardini said...

sudah beli clarks? weehuuu

Ana said...

yeah! takpe..i sanggup layan fifi..

haha! henpon takde mainan fifi, balik2 suh tengok gambar sndiri..fifi pun bosan..akakaka