Sunday, January 2, 2011

Kluang RailCoffee, Kluang

Our first trip this year - Kluang, Johor. It was not planned. My brother and SIL were going for a gathering in Kota Tinggi so I was like 'bestnya nak jalan2!'. Lepas tu told Wandy 'Jom g rumah mokteh!' Wandy pon jom jugak. Plus boleh amik nenek and maklong yang dah kebosanan di sana. Lagipon, mak kan nak operate. Nanti kan rumah kosong lepas semua dah start keje, aku dah balik Selayang. Kesian pulak mak.

Since we're in Kluang, kedai kopi kat Stesen KTM Kluang was a compulsory stop. Eh aku ingat nama nya Kluang Station! Rupanya bukan. Kluang RailCoffee daaaa. Ini kedai olskul punya. I thought kedai dia would be macam lawa2 style kat supermarket. Tapi itu adalah impression yang salah sama sekali.

Orang ramai tak putus2. Siap ade omputeh weyh. Hahaha. Org dtg minum2. Amik gambar. Memang ramai ah. Sampaikan org tunggu sebelah meja kau so thay bila kau sudah, diorg boleh terus duduk.

Total belanja RM6. Berbaloi2!

Mari layan gambaq.




















Gambar ihsan instagr.m. Hihi.

Ok bye. I need to sleep.

-posted from iPhone-

1 comment:

Ana said...

memang olskol...gambar pun nmpk olskol..hihi..