Wednesday, December 8, 2010

Yeay!

Alhamdulillah. The rash is gone. Now, she's on EMAB bottom balm but still on disposable diapers as instructed by papa. Heeeeeeeeeeeeeee. Senyum lebar sampai telinga :))))). 

Ada sedikit rasa kesal that I had to use cortisone. But nak buat macamana, daripada dia dok tergaru2, rash yang tebal, merah, rupa macam dah nak melecet, lebih baik guna saje drugs daripada kene melalui kesengsaraan yang lama. Lagipon, I don't use it all the time, just when I need to.

I forgot to write this previously. Not all bottom cream or balm can be used together with cloth diapers because it can cause your CDs tak lekat air which will then cause leaking. Ni je masalah yang aku ingat dalam kepala. Heh. I use Earth Mama Angel Baby bottom balm as recommended by a friend, @yumyumx.

Hi, it's clean yo!
Nice, dengan tak pakai kasut, kepala takde rambut.

ಌ Lin Ghazale

2 comments:

murn!e said...

xpe. mmg cukup nice and comelest even takde rambut dengan tak pakai kasut.(motif puji=aleesya pun gini gak kekdg kalo bawak kuar.sebab nak lawan lasak dia sampai lupe nk pakai kasut or stokin)

Wafaa said...

angel baby bottom adelah paling aku suka dan sayang.