Monday, December 6, 2010

The Wandies at KLIMS 2010


We went to KLIMS 2010 on Saturday. We decided to go there the night before when my sister told me that she was going. I immediately yelled "Nak ikot!". 

Orang ramai wo. Naseb baik tak decide nak tolak stroller, if not, mesti la lagi slow perjalanan. Langgar sana sini. Sedangkan gune Ergo pon ada je orang2 yg main selit2, langgar je bayi aku. Hish, mau je aku sepok sekali! Gadis2 yang berdiri2 kat sebelah kereta tu takde la lawa mana pon. Dalam ramai2 yang aku tengok, ade sorang je lawa. Lain2 sumer..hmmm...senang cerita, aku lagi lawa. Sekian terime kaseh. Tapi ramai yang amik2 gambo gadis2 itu, sebab ade contest. 

Aku takde la nak pi amik gambar2 gadis, sebab dah aku lagi lawa kan? Baik amik gambar muka sendiri, bayi sendiri dan husband sendiri :P

Bayi ini sungguh gembira bila lepaskan dia merangkak2 dlm kereta2 yang lebih besar berbanding "kereta dia".

Papa works here.
@ Perodua
Mommy used to work here ancient years ago.
@ Proton
Fifi & Bumblebee
Since there was no changing room can be seen anywhere, I just changed her behind Brabus. Ada kawasan lapang, takde letak apa2. Ekekeke. No, she didn't poo. It's just that, aku geli dan kesian tengok dispo dia yg dah pakai lama2. Iyek! Sampai brader Naza ke mana tah, datang dengan coat, walkie-talkie, bagai. Aku rasa mcm nak kena tangkap sebab salah salin anak kat tmpt mcmtu. 
Changing time
<3 * ∞
Ok dah habes. Bye!

ಌ Lin Ghazale

No comments: