Thursday, December 9, 2010

I hate Omarosa

Masa tengah tengok G&B tadi, aku stop kejap untuk kemas2 sket. Lepas tu aku goreng kopok & buat air teh. Ni saje la masa aman yang aku dapat sekarang, after 11pm. My "me time". 

Tengah leka goreng kopok, fikiran aku start menerawang jauh. Teringat masa goreng kopok, minum milo/kopi/teh panas di waktu winter dulu. Haish sedap nya hidup. Makan/minum panas, badan sejuk. Haish sedap. Lepas tu teringat Bill Rancic. Dulu rajin tengok The Apprentice beramai2. Tak boleh miss, kecuali ade exams ke class ke. Kalau boleh elak, elak la pegi ke mana2 time tu. Muahaha. Oh no, aku tidak ponteng kelas. Eh tipu. Ponteng jugak kadang2 tapi bukan la sebab nak menonton TV. Aku skema, ok? 

Aku dah tak igt dah contestants show tu. Tetapi, satu2nya orang yang aku paling menyampah and paling ingat dalam The Apprentice adalah perempuan di bawah ni:
Omarosa the manipulative b*tch.
Perangai dia memang macam haram la dalam show tu. I don't care whether she was paid to act like that or not. Tapi aku memang menyampah. Kalau tengok dia, mmg berbakul2 la sumpah seranah yang keluar. Sampai rasa nak masuk dalam TV and kasi penampar sekali. 

Mengikut Wikipedia, skarang dia ada dating show. Teaming up dengan Mr. Trump himself. Donald surely knows how to make money. Huhuhu.

Money, money, money, mooooney. Money! - Lagu The Apprentice.

Ok dah bye!

ಌ Lin Ghazale

5 comments:

zamnzara said...

oi, mmg gila jauh la otak melayang. omarosa tu zaman bila lah. hahahaha....

btw, best kan winter?? jom kita pindah sesama??

Lin Ghazale said...

haha.ntah la wei.zaman bila tah.aku rase junior year.which should be 2004 kan?

ha pindah sana, jom. tapi nak buat apa nak dpt duit? ekeke.

Rine said...

salam singgah...saya suka gak tengok apprentice..best sangat..skang dh tak de lak..banyak gak season dia dulu...

Lin Ghazale said...

dah habes dah show tu kot.mcm dah xde dgr je dlm E News huhu. tapi best lah

rozanna- said...

yaa.. sgt best tgk show beramai2 kan. sambil mkn nasi, kalau masa exam kita order dominoes anchovies cicah sos cili huhu.
apprentice, american idol, friends, ntah apa2 lagi kita tengok?
bestkan?