Thursday, November 4, 2010

Sisters Alert!

"Your sister and you look a lot like each other. You're practically twins born in different years" - said people aroud us. 

But, I beg to differ because I believe I am hotter than her. Like seriously, who in their right mind would say otherwise. That's just preposterous! :P

Let's see some pictures:

Raya 2008
Raya 2008
Raya 2009

The best sister that I am, I only uploaded pictures after she had deflated. Before 2008, she was a balloon. Kembang bagaikan ibu roti. Ekekeke. Buat baik berpada-pada, buat jahat jangan sekali. Berani la hang dik, aku upload nanti. Mau?

The question now is adakah kami serupa? Tak kot kan? Please tak. Dia tak lawa. HAHAHA.

Ok bye!

P.S. Maafkan kami teng te ne neng. Maafkan kami teng te ne neng.

10 comments:

Anonymous said...

Brani la kauuuu nak upload.aku upload gambar bongek kau nnti.

Lin Ghazale said...

haha.kau jugak ade gambar bongek kat aku.dont play-play

Mama Ardini said...

lebih kurang je kot especially gambar yg last. tp air muka kau lebih senyum la lin. haha. paham tak?

Uruchimaru @ kf said...

2-2 menarik! kite tertarik ...
si akak muke nmpk lembut..si adik muke nmpk ayu..kir adilkan..

Lin Ghazale said...

ain, gmbr last tu masa muka aku lebar.pregnant la katakan.muehehe.ramai org kata terbalik dpd ape kau kata.adik aku "lebih senyum" dari aku sbb aku garang.

aku memang garang.

wafaaal said...

Ladies, terima aje lah hakikat muka korang memang sama. Apa2 pon, korang tetap kalah ngan Fifi. Orait?

Lin Ghazale said...

ahaha baiklah mak!

adLedash said...

salam...hee

1st time kot komen kat blog akak..huu..

bg saya la kan...bg saya ek..

muke korang lain..tgk pun dh nampak lain...bg saye la..

(^_^)v

Lin Ghazale said...

memang lain pon spt yang akak tulis, akak lagi HOT..muahaha

nieja said...

same :)