Wednesday, November 24, 2010

SingKids Megapack - Gone

App yang baru je start membantu aku untuk tidokan fifi dalam kereta dah hilang dari iphone forever and ever. Aku baru download itunes selepas computer ni reformat. Dah tu gatal plak tangan nak sync, lepas sync ada benda2 hilang. T___________________________________T. Pelik. Camna plak bole hilang? Bukan patot dia sync each other ke? Eh bodoh betul la.

Dah la aku beli app ni. Tak kisah la beli ke apa. Tapi nak download balik dah takde dalam App Store. Google punya google, memang dah diremove dari App Store. Hadoi!

Sekarang aku sedih. Sorry ye Fifi, nanti kita cari lagu lain.

P.S. Kena cari app lagu baru yang bunyi sikit lebih kurang kot. Nak kena ajar dia layan lagu2 bunyi baru balik. Tensen ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

1 comment:

Wafaa said...

aku faham perasaan kau. Laki aku pernah terdelete video akad nikah sb dia ingat video tu rosak. Tak sempat transfer ke pc pon. So, nak marah ke nak gelak?