Tuesday, November 30, 2010

Ramblings

Aku takde apa nak update sebenarnya. Fifi ada satu haiwan baru yang dibeli dari Tesco semasa kami berdua2an di Tesco pada pagi Ahad yang lepas. Pegi Tesco pukul 9 you. Awal tak? Kedai2 pon tak bukak lagi. 
Zebra.
11 days to 11 months. She surely knows where a lens cap should go on a camera.


Each time she sees someone is using a phone, be it in a TV ads or real life, she'll put her hand at her ear. Usually right ear. Akakaka. Pantang je org bercakap kat phone.

Peek-a-boo
Are there a lot of babies out there who have hair like her at this age?

I still feel beautiful even though I have this much hair.
She also knows how to "scare" people. Konon2nya, macam monster, org takut la. The latest words that go with her "monster" tone is "Papa". I don't know why.

P.S. People should ask permission if they want one's pictures. 

ಌ Lin Ghazale

6 comments:

zamnzara said...

gmbr zebra tu cantik ah. color dia suma bright serious memula igt kat atas rumput.

btw, zara pn x byk rambut. aku igt sbb x cukur. but i dont know. skrg ok jek. dulu my niece sorg pn camtu. skrg dah besar pjg ok jek. dis is without ltk minyak and all, am saying.

so insyallah la ff pn ok.

Mama Ardini said...

Rambut fifi ni dulu kau cukur abes tak lin?

murn!e said...

my doter pun rambut gini. dah 8 bulan 3 minggu. rase rase nye..once her age sama macam fifi, rambut dia pun same "sikit" macam fifi. hahaha.
takpela. seksi ape? :)

Lin Ghazale said...

@zam, fifi pon tak dipakaikan ape2 minyak and tak penah cukur. tu semua rambut dari dalam perot.

@ain, tak penah cukur habis.

@murnie, haha ofcourse seksiiii

murn!e said...

oh lupa. aleesya saya pakai kan dia minyak almond. memang ade perubahan. tapi bukan perubahan drastik la. jadi banyak la sikit dari dulu bila apply minyak almond ni. wangi pun wangi. dari minyak sapi tu kan.

Lin Ghazale said...

minyak almond mmg bagus tapi selama ni dgr bagus kalau ruam. letak almond oil. tapi tak penah try.

mana beli almond oil tu?