Friday, November 26, 2010

Neglected & Teka

I have been neglecting myself since Fifi was born. Dah berkerak dah rasanya ni. I need to start taking care of me beginning next week. I am going to buy something to pamper myself this weekend. Takde la pamper mana pon, buying scrub2 ka apa ka. Cukup la. Kasi bersih la sikit. Macamana nak jadi yummy mummy kalau berkerak je rupanya. Tak gitu?  Huahua.

Neglected human being
My hair is falling off. Actually, has been falling off. (Betul ke falling off? ke falling je?). Baru sekarang nak kecoh sebab teasa macam extra pulak rambut jatuh. Memang lah rambut gugur dalam rumah ni takde kepunyaan sesiapa selain aku. Kenapa eh rambut jadi lemah? Is there any type of vitamins I can consume to strengthen my hair roots?

Cuba teka ni dekat mane? Sape dapat teka, aku tepuk tangan. Haha. Sorry, aku miskin, takde hadiah :P
Teka lah!

Bye!

ಌ Lin Ghazale

1 comment:

Mama Ardini said...

rambut aku pon gugur weh lepas umur izzah 4-5 bln camtu. sampai sekarang. mak aku suh sapu minyak kelapa kat kulit kepala.