Sunday, November 14, 2010

ಌ LVOE

Sessi penggambaran hari ini:







Anak saya comel. Ada ke sesapa dalam dunia ni yang kata anak dia tak comel? Takde kot.

P.S. Di hari jadi 10 bulan semalam, dia reti buat belon guna air liur. Lagi besar belon, lagi dia suka. Buat non-stop. Ew. Meleleh2 air liur. Takde sapa ajar ponnnnnnnnnnn!

P.S.S. Rasa macam nak pegi amik gambar somewhere.

8 comments:

Mama Ardini said...

olololo..comelnye..awal btol fifi bgn..izzah tdo lg tu ha..hehe..

nway, happy 10 months fifi!

Lin Ghazale said...

dia mmg bgn kul 8 paling lewat

Jaja® said...

cun abes =D

lin, ko punye ergo baby carrier tu best tak?
ko beli fr US ke ada jual kat msia?

Lin Ghazale said...

ergo..best! aku maybe biased sbb aku ade sebijik tu je. wahahahaa.yg penting dia bukan crotch carrier.

aku beli dari Jepon dulu. wandy beli kan. Lagi murah dari US and ofcoz lagi murah dpd Mesia.

nak try babywear ke beb?

Lin Ghazale said...

eh sori. murah tu,sbb aku tak bayar charge shipping.

Ana said...

comelllll....fifi ni pandai la bgaya dpn camera..ikut sape gaknye tu? hihihi..

Lin Ghazale said...

ikot aunty liz dia...tak bole jumpa camera

Jaja® said...

konon nye la. daniel dah 10kg ni baru nak try =p