Sunday, November 7, 2010

HP Hot Girls.

Muehehe. Tajuk style tak check diri sendiri dalam cermin :P. Sebelom anda baca, entry ni memang super banyak gambar.

Hari Sabtu kitorang berjumpa2an setelah berapa lama tah tak jumpa. Lama jugak la. Masa tu birthday Abe Le. Maap Abe Le, tak ingat birthday bila. Muaha. Mengikut gambar di bawah ni, bulan 11. :P


Abe Le, adalah suami kepada Puan Mazura. Yang tergedik sorang (kakaka) dalam gambar di atas adalah Puan Mazura. Tapi masa ni, still Cik. Masa ni kami semua still keje HP, skrang tinggal Ana (paling kiri) kat HP, lain2 dah buat hal sendrey.

Kali ni kami makan-makan di Marche. Semua orang on-time gitu. Kami memang menjaga masa. Hihi. Macam biasa la. Bila jumpa mesti gossip. Gossip lama, baru dan sebagainya. 

Tengok gambar je la jom!

Maybe pengambil gambar ni dengki dengan aku, gambar orang lain clear, aku je kabur T______T

Kami - still hotness
 Ini Aqeef. Dia demam, tapi mommy dia bawak jugak datang. Balik je terus pegi hospital, admitted. Get well soon Aqeef!

Aqeef and 1/2 of daddy

Ana, Aqeef, Aku, Fifi
 Aqeef yang sudah kenyang, layan mata nak tido. Senang dia tido. Bagus!

Abe Le, Aqeef Abe Wandy

Fifi
Fifi, uncle and aunty ni la yang selalu drive me to car park (yang jauh) setiap kali balik kerja when you were in my tummy. Masa bulan puasa, siap dapat kuih zakat utk buka dalam keta. Ekeke. So, say thank you now.

Abe Arif (Abe Fifi), Fifi, Ana

Kami lagi - Aku, Ana, Fifi, Mazura, Mel

Fifi and Mel

Kalau dah nampak air

1Malaysia

Ibu-ibu cantik :P
 Wandy excited sangat nak letak Fifi atas kuda ni since last week kot. Hari Sabtu baru dapat naik kuda.

Kuda ku lari gagah berani

Ayuh lari.
Kawan-kawan, nanti kita jumpa lagi. Tahun 2011 lah. Orait?

P.S. Kami sampai paling awal, balik paling lambat kot. Akakakaka. Kaki berjalan betul.
P.S.S. Kawan-kawan, nanti try upload kat FB. Maklum lah internet I selo you.

3 comments:

Ana said...

i dtg paling lambat, tp i pun balik paling lambat jugak..muahahahah :P

weh, bukan last kita jumpa last year ke kat delicious, u ngn mazura tgh pregnant (kalo daya ingatan i kuat la..haha)..beday abe le tu 2008 kot..masa sume masih kt hp..

yah..2011, mari berjumpa lagi..

fifi, kiss aunty..kiss aunty..tp 'uncle fifi' plak yg nk kiss T____T
bila fifi nk kiss aunty ni...hihihi

Lin Ghazale said...

oh ye la. lupa pasal delicious. tu mcm 10 bulan dulu. haha

___MaZuRa___ said...

yesszzaaa... last abe arif yg belanja yg delicious... tp i tak makan...i ada kot gmbr kat delicios tu. nnt i letak yer kat blog i... masa tu lin dah sarat jugak.