Sunday, November 21, 2010

Hi Belog!

Hi blog, 


Lama sudah kita tak bersua jari. Maklum la balik kampung, ade aktiviti-aktiviti tambahan. Banyak. Banyak makan. Sumer order, sampai lah makanan ke atas meja. Huhu. Sekarang dah kembali ke sarang burung Selayang, bole la kita kembali start menulis dan membuat semua kerja-kerja rumah sendiri.


Jumaat haritu; aku, adik dan Fifi pegi ke Jusco Melaka. Saja jalan-jalan. Pegi pun dah pukul 4. Asalnya nak pegi lepas Zohor, antar Ben kat vet, blabla. Tapi semuanya tak jadi, gi Jusco je jadi. T_____T. Saja jalan-jalan pon, Fifi berjaya mendapat 2 helai baju dan 1 helai seluar. Aish. Balik-balik baju dia. Baju aku bila nak beli ha? Dah test2, letak balik. Dah test2, letak balik. Ape kena la aku ni.

Fifi 1

Fifi 2
Ok dah, nak gi menonton badminton men's singles final. 

Jumpa lagi di lain waktu.

Bye~

P.S. Sekarang Fifi dah ok dah nak stroller lama-lama. Yeahoo. Ada la 2 pilihan nak gi jalan, Ergo ka Stroller ka.

2 comments:

Mama Ardini said...

fifi sudah besar. stroller saja bukkk..hehe. sbnrnye izzah 2 kali je di babycarry. tak larat nyah. tp kalu ergo mcm ko nye tu ok kot. ada support kt pinggang. aku bli chicco saje.

Lin Ghazale said...

haha. kdg2 aku nak peluk2 jugak. guna la ergo. dia dah tido baru letak dalam stroller. semuanya bergantung kepada mood si ibu.ekekeke