Wednesday, October 13, 2010

Tutorial: Pakai Tudung Baby Style

Hello semua,

Hari ni I wanna show you how to wear a tudung.

1. Kita perlukan sehelai tudung. Hari ni I guna shawl. As you can see, I tak payah guna inner, scarf ke apa2 kerana I takde rambut. Eh ada. Tapi halus dan nipis.

Please excuse my mommy's foot. Entefrem!

2. Adjust your shawl mengikut kesesuaian.


3. Adjust lagi. Tarik sini sikit. Tarik sana sikit. Biasa la kan. Kita kan perempuan. Pakai tudung kalau tak lama2, tak sah.

Adjusting

4. Siap!

TADAAAAAA!!

5. And pose!

Hi you olsss!

6. Ini full view ye. I tak boleh diri lagi. Maka I duduk je.

Ayu tak?

That's all for today. Don't forget to tune in, the same blog and same time and see me everyday! Byeeeeeeeeeeeee!

8 comments:

yumyum said...

comel la shawl tu fifi! aunty nakk!

Melissa said...

haahhaha. yang pose tu tableh tahaaannn!

Mama Ardini said...

sangat kiut!

yonna said...

eiiiiii comelnya cik pipi ni!!! lepas ni buat tuto pakai tudung bawal pulak ye cik pipi =p

Ana said...

olololo...comelnyeee....

faiza said...

mesti laku nie.. nasib baik naufal baby boy.. kalau tak aku nak order dah shwal nie :)

Jaja® said...

kadang daniel pun mak aku sarungkan tudung express. huhu..

Anonymous said...

Wah!!pasni fifi tak tarik tudung org lg la..huhu