Thursday, October 14, 2010

Pen Merah Pen Biru, You Marah, I Love You.

Best title entry ni kan? Lalala.

Marah kalau dikumpul2 meletup. Malam ni aku marah. Terhadap beberapa incidents. Aku summarize je la kemarahan aku.

Kau fikir, aku dok rumah ni takde kerja? Melepak je? Tidur je? 
Kau fikir jaga anak 24/7 tu macam walk in a park?
Kau fikir, kau kata orang kat belakang, orang tak kata kau balik?
Kau rase, kami takde effect kat kau. Tapi kau menulis perkara2 begitu, maknanya ada effect la kan? Funny youuuuuuuu. Den pon rimas jugak
Kau tak pandai stalk orang. Dah jangan buat la. Bikin malu.

Ish give me a break lah.

Ok dah habes.

P.S. Aku tau, tulis entry ni pon akan ade orang mengata. Bukan saudara ke saudara ke. Pasti ada. HAHA. Suka hati aku la bai. Kau ada bayarkan duit domain aku ni ke? Takde kan? Maka, duduk diam2 di situ.

3 comments:

yonna said...

kenapa akak marah? T__________T

Lin Ghazale said...

kerana banyak ekekekeke

Mama Ardini said...

aku setuju dgn 2 kemarahan ko yg terakhir tu. super coward anonymous stalker yg kononnya tak suka tapi baca jugak blog kita. sengal bukan?