Wednesday, October 27, 2010

Memori Kerja

Kat HP dulu lah.

Sebab baru lagi. So still ingat banyak sikit. Dkt tempat kerja lain pon ingat jugak. Tapi dah samar2. Gila sentimental malam ni. :P

Pfizer Girls,

1. Ingat tak kita stalk minah aquarium sebelah? Kita panggil dia Prada. Sebab apa dah tak ingat. Maybe sebab dia ada berlagak sket kot masa dia nak kawin. Rumah atas bukit woooo. Anyways, apa blog dia ah? Nak baca la.

2. Ingat tak bila sakit hati dengan pengguna toilet B11, korang gi tampal sendiri reminder kat dinding toilet?

3. Ingat tak 1 Januari 2009, kita kene kerja. Pastu kita keluar lunch lama. Kita gi potong rambut kat Hartamas? Muahahahaha.

4. Ingat tak kita kantoi makan kat tangga masa bulan puasa 2009? Astaghfirullah.

5. Ingat tak kejadian dalam toilet masa mula2 masuk kerja? Kahkahkahkah.

6. Ingat tak sessi gosip hari Sabtu masa breakfast dalam CC3 ke CC2 yang kosong tu?

7. Ingat tak makcik suka seksi kat surau? Blerghh.

8. Ingat tak kita selalu combo?Astaghfirullah.

Baaanyakkk lagi. Tapi letih nak type gune phone ni. Kang typo lagi, jadi bahan plak. Takmoooooo. Ekekeke.

Sesapa yang ingat bole la tambah nasik.

Selamat bekerja. Rasanya aku sorg je yang resign HP tanpa kerja. Orang lain resign with new job :). Ganas.

Bye.

-posted from iPhone-

4 comments:

azzamoro said...

ko berenti kerja sbb nak bg fully attention kat Fifi eh?

___MaZuRa___ said...

hahahahaha.... beb... u buat i gelak giler...

1) pasal PRADA.i mmg baca wey sampai skrg.giler stalker.blog dia nama stalkinglife.

2)tampal reminder adalah tulisan i ngan mel.last apdet ana letak ade lagi tulisan tu.

3)bukan potong je.siap cuci, blow bagai.

4, 5,6,7,8 tu semua ingat beb...

nnt i tambah no 9 seterusnya kat blog i bila i free... hahahaha....

Lin Ghazale said...

Azza, aku berenti pada asalnya sebab taknak kerja jauh. HP dulu kata nak pndh bulan 3. Pndah Cyber. AKu beli rumah kat Selayang ni ha. Bapak la jauh nya. Lepas tu konon2 nya bila Fifi 6-7bulan nak cari kerja balik, tiba2 jadi tak sanggup. Ditambah pulak dengan mak aku yang "ala siannya nak kasi kat org, sian nya blabla". Bila pk2 cam sedih/kesian. MAKA, tak kerja la aku sampai skrg. Hihihihihi. Dulu aku kecik, sedara jaga dalam rumah sendiri. Mak aku pon tak biasa kot kasi anak org jaga. Tu pasal asik keluar remark kesian.

Mazura, Yaaaaaa sila tulis bila free :P

Ana said...

olololo...so suwiiittt....yes, i still remember everything we did together,ok? tiba2 rasa nk nangis :P

i masih ingat bila kita nk start bergossip, kite sebut..panaassss..panaassssss....hahahahah

k, nk g jenguk blog mazura lak