Thursday, October 7, 2010

Latest of Fifi

Pertama sekali, selamat datang ke blog putih tanpa perasaan aku. Header pon header free je. Aku tak bakat dalam seni2 buat header, template dan sebagainya. Tulis blog merepek2 aku tau la. Muahuahuahuahua.

Seterusnya, kita lihat budak kecik:

Assalamualaikum. Dah solat ke belum?

Ustazah Sofia
Mana bole ustazah gune nama glemer seperti "Fifi".

Dari imej di atas, terus jadi imej di bawah.
Ahli Muzik.
So ada sape2 nak hire jadi bandmate? Please drop me an email.

Macam salah tune je. Apsal bunyi dia tak sedap?
Keyboard yang baru dibeli oleh papa. Tapi dia hanya minat menekan buttons warna-warni tu je. Apa bole buat...dia hanya seorang bayi.

Buku bergambar. Dia sukagambar yang mempunyai 2 mata. Dalam buku tu ade frog ngan dog je yg gambar 2 mata. Haih.
Membaca/Dibacakan
Ok habes.

P.S. Penat menggodeh blog (-_-!)

No comments: