Tuesday, October 5, 2010

I Crave

I have been craving for Coffee Bean The Ultimate Ice Blended (mocha) for more than 2 weeks. Usually, the craving datang masa Wandy kat office. Masa gi jalan keluar2 weekend, tak rase nak pon. Mengada.

Gambar Hiasan
Maka malam tadi, walaupon dah tak rase nak minum pon, aku pegi jugak sebab aku tau, hari ni mesti aku tak pasal2 mengidam time siang2 hari. Terutama bila time2 minum petang. Jangan la buat pasal. Kalau rase nak makan/minum something tu...aku akan end up makan/minum bermacam2 benda untuk replace rasa nak makan benda tu. Faham tak apa aku tulis ni? Ekekeeke

The closest and easiest-accessible Coffee Bean from my house is in The Curve. Wandy can just park on the roadside and stay in the car with Fifi and I can just quickly run up to the store. So pegi The Curve lah. Sorry Ana, Bangsar Village is just too busy for my liking :P. Dah la kluar rumah pon kul 8.30 malam. Tak sempat kang. Kempunan. Haha. Over je.

Ok dah habes cerita. Kesimpulannya, kalau crave for anything, pegi la beli. Tapi jgn la over2, crave bende mahal yang kau sendiri tau kau tak mampu nak beli seperti Mazda CX-9, Audi Q7, VW Touareg. 

CX-9

Q7

Touareg


4 comments:

rozanna- said...

eh kejap. kat mana sebenarnya rumah u?

Lin Ghazale said...

dkt selayang beb

rozanna- said...

oo.. i ni mmg tak reti geography .. sebab u kata dekat ngan the Curve. dekat ek.

Lin Ghazale said...

dekat kot. lalu bawah mrr2..