Wednesday, October 20, 2010

Aku & Dia

A lot of people have been saying that Cik Fifi looks a lot like me. Mari kita compare nak tak? 

Ini aku. Tengok dari tepi gambar tu tulis December 1982. Maka aku berumur 10 bulan. Comel kan? Muahuhauhuahua.

Dec 1982 - 10 bulan

Ini Fifi, October 2010. 9 bulan 1 minggu. Comel kan? Memang comel. I don't care.

20/10/2010

Serupa ke ha? Bila aku tenung2 Fifi in real life, macam serupa weh. Awwwwwww. :P

Ok gambar lagi. Ini kami. Yonna, sila tengok paling kiri. Sexaaay!
Adik, sila tengok tengah2. HAHAHAHAHA. Bapak la rambot. HAHAHAHAH aku tgh gelak betol2 ni sambil menaip! Stylo gila.



Yang ni pulak saje2. Adik aku nak tengok. Orang lain jangan tengok! :P. Aku dah upload sini. Aku malas nak upload2 nak email lagi dik. Sila save.


P.S. Entry ketiga hari ini sementara nak tunggu nasik masak. At the same time Wandy SMS, interview bulan sebelas. Good Luck husband!

2 comments:

azzamoro said...

hah.. yerla muke ko sejibik ngan muke fifi masa kecik.

Lin Ghazale said...

itu la. aku lagi kurus dia ade pipi sket.