Monday, October 25, 2010

Ahad 24102010

Hello ho ho ho!

Kejap je dah hari Isnin balik. Masa memang cepat berlalu. Hari Ahad takde buat pape. Hari basuh semua baju2 kotor. Banyak gilaaaaa. Naseb baik hari panas.

Niat di hati nak gi beli something to alter my syria inners. Tapi tak kesampaian. Duduk punya duduk dalam rumah, tibe2 dah petang. Lenkali je la. Mood nak altering pon dah hilang. Semlm ada la jumpa bende tu kat kedai sewing supply tapi tokey kedai tak kasi beli 1/4 meter. Oloo aku nak try dulu je. Kalau jadi, bole beli lagi byk.


Nah gambar kul 10am:






Ini kul 6.30pm:






Sebenarnya lagi bersepah2. Dekat tepi/belakang kamera. Basically all over the house. Don't you love it when your kids know how to do that? Hehe.

Oklah aku nak tido. Esok kembali ke dunia realiti.



-posted from iPhone-

No comments: