Tuesday, September 7, 2010

Rumah Saya Warna-Warni

Finally process mengecat rumah selesai hari Sabtu aritu. Tak selesai 100%, tapi 99% tu kira selesai lah. Ada sikit2 yg antara ganggu - tak ganggu mata, boleh lah kita klasifikasikan sebagai tak ganggu buat masa sekarang kerana masa dah tak cukup. Khamis ni dah nak balik kampung. 

Mari kita tonton gambar. Sebelum tu, ingin aku nasihat kan di sini, rumah aku adalah sebuah "working house" bukan "display house". Oleh itu, anda akan lihat pelbagai bende bersepah2 tahap gaban dan juga, barang2 yg diletakkan di tempat yang tak sepatutnya. Takpe lah tu, aku manusia. Manusia tidak perfect. Tidak perfect pon ada pelbagai level. Mungkin aku cam 5/10 AHAHAHHA. likeicare.com!

Living Area

Kosong je. Nak beli frame, cuci gambar. Tak sempat. Bila IKEA nak kluarkan sarung couch yang ade corak2 kehijauan tu haaa? Dah takdew. Aq sedeyh (ejaan2 ini adalah disengajakan)

Area Kosong
Patut nya letak dining table kot kat dalam area ni. Miaahaaha. Tapi takde dining table. 
Bag2 tu adalah bag yg sedang dikumpul utk diangkut balik kampung. Cot tu kegunaannya adalah untuk letak Fifi ketika aku di dapur. Dapur dekat pintu pertama kanan. Pintu yang anda nampak adalah pintu masuk rumah.

Dapur
Lalala. No komen. Memang bersepah. Aku akui kelemahanku.

Okeh dah habes. Warna-warni kan rumah aku. Aku harap Fifi akan mengenali color2 ni nanti. :P

6 comments:

Wafaa said...

dapur itu. mak suka.

Lin Ghazale said...

mak pon suka nyahhh. ajajahah

Mama Ardini said...

aku suka dapur itu. modern & simple. pasti ikea.

Lin Ghazale said...

Woo bukan. Kedai biasa saje...ikea mahal aaahh. X berbaloi2. Huhu

Marjan Jeffry said...

feature wall tu bapak suka. What's the name of the color?

Lin Ghazale said...

Wall yg mane satu eh? Yg ade tv ke yg lg satu tu? Sbb 2 kaler lain but harmonized (cey ;P). Nnt aku blk selayang aku check dua2