Sunday, September 19, 2010

Ooo ooo ooo balik rumah

Setiap kali nak balik Selayang, ETD sentiasa pagi sebelum pukul 12. Dan setiap kali itu juga ETD failed. Kalau ade company bas ekspres, memang satu route dah fail awal2 lagi.

Hari ni bertolak kul 3.30ptg. Dlm perjalanan Fifi decided untuk melepas. Haih baby wipes dh habes kelmarin. Kat rumah cuci kat pili je. Baru la segar bontot yang mungil tu. Jadi singgah la Mydin Ayer Keroh.



Kami tunggu dalam kereta je.






Lepas changed diaper, barulah mulakan perjalanan dengan tenang.

Anak siapa yg tak senang duduk dalam car seat? Fifi dulu masa kecik senang lenang je. Skrg dah aktif tak senang lenang dah. Asik nak kluar je ish ish ish. Tensen la. Dulu bole tertido sendiri. Skrg dah tak bole plak, nak gonggong dulu. Tadi aku lean over the seat je kasi dia gonggong. Malas bak keluar masuk. Tensen lagi.



Kat Seremban, nampak ni:


DON'T EAT IS YOUR LOSS

Ekekekekkee. Sila la pegi sekolah dulu sebelom buat billboard.




-posted from iPhone-

3 comments:

Wafaa said...

anak bujang ku yg x mahu duduk dalam car seat. Btw,byk je billboard ngarut2 kat tepi2 jalan

Mama Ardini said...

izzah ok duk dlm car seat tp dgn syarat beliau kena tdo..haha. kalo dlm keadaan sedar, dia cepat boring, x bleh nak beraktif. so hobi dia sekarang adalah bermain2 di sekitar seat blkg. nasib baik tpt letak kaki tu kapet. :)

Lin Ghazale said...

Ha kalau tido memang la ok. Skrg ni time x tido mcm dah taknak dok dalam tu. Bahaya la jugak kalau tak 'berikat'.