Wednesday, August 25, 2010

Trip to Jalan TAR

So we went to Jalan TAR tonight after berbuka and Maghrib. Masak utk sahur siap2 sebab balik mesti la nak belek2 barang yang baru dibeli. Hehe.

Dapat la 2 pashmina dan 2 inner cotton. Pashmina tu tah ikut trend ke tak. Aku pon taktau. Yang pastinya, aku nak beli. Huhu.

*Wandy just woke up. Tgk anak. Sambung tido balik. Mesti mimpi apatah.*

Inner cotton 1 kaler RM5 sehelai. Kalau online RM8-RM11. Tapi tengok2 tadi, jahitannya lain. Yang murah tu mcm asal lekat. Takde jahit tepi sumer. Takpe la. Pakai sampai rabak. Dang! Aku baru je beli inner online semalam. RM11 tuh. Haha. Byk plak tu beli. Takpe la. Rezeki Ramadan budak tu kot.

Oh ye. Jalan celah2 building nak tembus ke blakang Jalan TAR tu semua dah block. Kitorg parking Sogo je la lepas pusing2 tak tau nak parking mana. Masa sampai kedai2 dah nak tutup actually. Tapi org masih ada lalu-lalang. Tak seramai waktu siang or waktu weekends la. Aku pon malas nak jalan jauh2, singgah 2-3 kedai sebelah2. Beli dan balik. Ada baby, aku rasa kesian. Tengok muka boring, ngantuk dan panas dia. Sampai rumah tak ngantuk plakkkkk. Hishk!

Horait! Mari rayaaaa!!!

Kasut takyah beli la sebab ada 2 heels jarang pakai. Satu hantaran kawin. Satu beli kat Bandung. Yang later, aku tak sure kat mane. Melaka kot. Esok la check yg satu lagi tu ape kabar dalam kotak. Ntah2 dah terkopek2. Rugi rugi.

Lagi sekali. Mari rayaaaaa!

Bergema takbir di pagi raya, menyambut Syawal, bulan mulia. Uuuu bersyukur kita pada yang Esa....lalalalalalala



-posted from iPhone-

2 comments:

rozanna- said...

hari tu pegi jalan TAR waktu siang. gila bapak ramai!!! patut kene pi malam jugak ler...
beli online kat mana eh? rekemen la nak try.

Lin Ghazale said...

tulah.malas gile nak g situ sebab terlalu ramai orang.online banyak lah.i beberapa kali beli dr bidadari scaf. u cari kat fb ada, blogspot pon ada. i selalu google2 je..